Avlopps- & vattentankar

Av olika anledningar kan man ibland vara i behov av att hyra avloppstankar och vattentankar. Till exempel vid byggarbetsplatser. Oavsett varför så kan vi hjälpa dig att tillgodose ditt tillfälliga behov.

08-570 300 14

Avloppstankar och vattentankar när du behöver det

Att hyra avloppstankar och vattentankar av oss, är att underlätta vardagen för dig och dina arbetskamrater. Genom att säkra tillgången på vatten och avlopp, minimerar du störande moment på arbetsplatsen och de som arbetar kan jobba utifrån bästa möjliga förutsättningar.

Hos oss kan du hyra en helhetslösning. Vi har avloppstankar och vattentankar för de flesta tillfällen och kan naturligtvis tömma din avloppstank, samt fylla på din vattentank när det behövs. Vi tar hand om dina behov och ser till att du alltid har tillgång till både vatten, toalett och avlopp.

Hyr dina avloppstankar och vattentankar av oss

Vi har avloppstankar och vattentankar för både kortare och längre uthyrning i Stor-Stockholm. Det är vår uppgift att fylla ditt behov och se till att du slipper fundera på om avloppet och vattenförsörjningen fungerar.

När du hyr avloppstankar och vattentankar av oss kan du känna dig säker på att vi ger dig bästa möjliga service för att göra din situation till en så bra upplevelse som möjligt.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!