Tömning av byggtoaletter och bajamajor

Vi tömmer byggtoaletter och bajamajor snabbt och effektivt med våra sug- och tankbilar.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Snabb och effektiv tömning

De flesta byggarbetsplatser förses med bajamajor, eller portabla byggtoaletter som de egentligen heter, eftersom det allt som oftast saknas tillgång till det kommunala avloppsnätet. Och förr eller senare måste de ju tömmas. Med våra sug- och tankbilar kan vi snabbt och effektivt tömma era byggtoaletter och fylla på saneringsvätska.

Om du har en byggtoalett på en arbetsplats som du vet kommer att vara över en längre tid, bör du se till att ha regelbunden tömning.

Töm din byggtoalett regelbundet

Fekalier, innehåller oändligt mycket bakterier som vi egentligen bör ha så lite kontakt med som möjligt. Därför bör du se till att tömma din bajamaja eller byggtoalett i god tid.
Om du har en byggtoalett på en arbetsplats som du vet kommer att vara över en längre tid, bör du se till att ha regelbunden tömning. På så sätt slipper du otrevliga överraskningar som kan leda till sanitära olägenheter.

Hos oss kan du beställa schemalagd tömning av dina bajamajor, så att du slipper fundera på när det är dags.

Komplettera din byggtoalett med vatten och avlopp – hyr av oss!

Förutom att tömma din bajamaja eller byggtoalett, kan vi även se till att det finns vatten och avlopp tillgängligt. Hos oss kan du hyra vattentankar för att säkra tillgången på vatten på din arbetsplats. Att hyra vattentankar är ett alldeles utmärkt sätt för till exempel en byggarbetsplats eller en utomhusfestival att se till att det finns rent vatten på plats. Både för att dricka och för att kunna hålla en bra hygien.

Du kan även hyra avloppstankar. Det är ett ypperligt tillvägagångssätt att på ett miljövänligt sätt se till att inget från ditt tillfälliga avlopp letar sig ut i naturen där det kan orsaka föroreningar och andra skador. Speciellt om ni är många som använder avloppet varje dag. Självklart kan vi ordna med tömning av tanken när det behövs.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!