Investera i en rörspolning

Hur länge sedan är det som du beställde en rörspolning? För att hålla dina rör i gott skick och minimera risken för skador bör du spola med jämna mellanrum.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Alla rör behöver spolning

Det finns flera olika sätt att genomföra en rörspolning. De absolut vanligaste sätten är högtrycksspolning och hetvattensspolning. Men kom ihåg att olika metoder passar olika bra, beroende på statusen på dina rör och vilken typ av rör du har. Oavsett vilken metod som används i dina rör, så har alla det gemensamt att de motverkar igenslamning och stopp i rören. På så vis kan du enkelt förhindra dyrbara vattenskador och försäkringsärenden.

En spolning förlänger också dina rörs livslängd eftersom skadliga ämnen och beläggningar sköljs bort och förpassas till evigheten. Se därför till att underhålla dina rör med en planerad rörspolning och gör det till en naturlig del i skötseln av din fastighet. Det är en investering för framtiden och snällare mot plånboken, jämfört med att åtgärda akuta stopp.

Att bjuda sina rör på en rörspolning är ett enkelt sätt att ta hand om dem.

När ska jag beställa rörspolning?

Om du känner en unken stank från avloppen eller om handfatet har börjat gurgla är det hög tid att beställa en rörspolning. Detta är säkra tecken på att något inte står rätt till i ditt avlopp och att en översvämning är nära förestående, men om du kontaktar oss kan vi snabbt hjälpa dig med att få bukt på problemen.

Vi gör en översyn av dina rör och använder oss av den metod som passar dina rör bäst. Och vi gör det med minsta möjliga miljöpåverkan. Hos oss står kunden och miljön i fokus.

Vi hjälper inte bara till med planerade rörspolningar. Vi finns till hands även vid akuta situationer. Tack vare vår dygnet-runt-jour kan du när som helst nå oss och snabbt få den hjälp du behöver.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!