Vi löser dina avloppsproblem

Förr eller senare råkar vi alla ut för avloppsproblem. Vi kan hjälpa både med att få bukt på problemen och att förebygga dem.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Få hjälp med ditt avlopp dygnet runt

Om olyckan skulle vara framme och du skulle vara i akut behov av hjälp kan du nå oss när som helst på dygnet.

Jour dygnet runt

Snabbt på plats

Vi tar hand om ditt avfall

Tveka inte på att kontakta oss när olyckan är framme

08-570 300 14

Förebygg avloppsproblem

Avloppsproblem uppstår allt som oftast på grund av att vi helt enkelt är för dåliga på att ta hand om våra avlopp. Fett, hår, hudavlagringar och matrester åker ner utan att vi reflekterar över vad som egentligen händer längre ner i avloppssystemet. Men om vi bara tänker efter lite och då och då kanske häller rykande hett vatten i slasken, har vi kommit en bra bit på väg till ett friskare ledningsnät.

Om olyckan trots alla dina ansträngningar ändå skulle vara framme kan vi hjälpa till. Vi har flera olika metoder för att lösa dina avloppsproblem.

Avloppsproblem går att lösa

Den vanligaste metoden är högtrycksspolning som på ett effektivt sätt avlägsnar de flesta hinder som kan orsaka stopp eller andra avloppsproblem. Med enbart vatten spolas problemen bort och lämnar en ren och fin ledning efter sig.

Men ibland är problemen större än så. Ett avloppsproblem kan också bero på att till exempel rötter från träd och buskar letat sig in i rören. Det gör att vattnet rinner långsammare och att papper och annat fastnar och så småningom bildar en propp som stoppar upp vattenflödet helt och hållet.

Då kan en rotskärning vara lösningen på ditt avloppsproblem. Med den avlägsnas rötterna snabbt och effektivt och skapar fritt flöde i röret.

Lokalisera ditt avloppsproblem

Kanske beror dina avloppsproblem på något helt annat? Du kanske har råkat ut för en skarvförskjutning eller rent av fått en spricka i ett rör som måste lagas? Med vår TV-inspektion kan vi enkelt lokalisera problemen och åtgärda dem så snabbt som möjligt.

Behöver du akut hjälp med dina avloppsproblem? Tack vare vår dygnet-runt-jour kan vi hjälpa dig när problemen uppstår. Vi gör vårt yttersta för att ge dig rätt hjälp när du behöver den.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!