Vakuumsugning skapar en bra miljö

När man snabbt och effektivt vill ta hand om de flesta spillprodukter, så är vakuumsugning ett bra och skonsamt sätt, både för dig, oss och miljön.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vakuumsugning är bra för alla parter

Vattenskador i villor och lägenheter är områden där vakuumsugning kan komma väl till pass. Med en vakuumsugning kan man suga upp i princip vad som helst i form av blöta massor utan att den direkta närmiljön påverkas. Men det är också ett säkert sätt att ta hand om miljöfarligt avfall för vidare frakt till deponi.

Det betyder att vår arbetsmiljö blir säkrare och att vi inte lämnar några hälsovådliga partiklar efter oss när sugningen är slutförd.

Spillet blir obefintligt och du slipper eventuella hälsovådliga partiklar som far omkring i luften och påverkar både dig och miljön.

En vakuumsugning lägger grunden för ett lyckat slutresultat

Den stora fördelen med vakuumsugning är att man snabbt och effektivt kan ta hand om i princip vilka blöta material som helst och att man kan ta hand om stora volymer utan att skada omkringliggande ytor och komponenter. Ytan som sugs ren blir i det närmaste helt fri från rester. Det i sin tur innebär att det resterande arbetet får bästa möjliga förutsättningar.

Miljövision verkar i en bransch med höga miljökrav. Därför står alltid miljötänkandet i fokus och med en vakuumsugning kan vi garantera minsta möjliga miljöpåverkan.

Fråga oss om vakuumsugning

Behöver du hjälp med en vakuumsugning eller någon annan av våra tjänster? Kontakta oss för vidare information om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Med vår flexibla organisation med korta och snabba beslutsvägar kan vi erbjuda en bra service och snabbt vara på plats där vi behövs. Inga uppdrag är för små

Och glöm inte att vi kan stå till tjänst även vid akuta situationer. När som helst på dygnet kan du nå oss via vår dygnet-runt-jour.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!