Få snabba resultat med torrsugning

Med vår torrsugning kan du få hjälp med att avlägsna alla sorters material upp till en storlek av en halv tegelsten. Snabbt, effektivt och miljövänligt.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Torrsugning har många fördelar

Med en torrsugning blir hanteringen av materialet helt slutet och risken för att det hamnar damm och andra hälsovådliga och allergiframkallande partiklar i luften är i det närmaste obefintlig. Det gör att torrsugning till och med kan användas vid saneringar, om man förser sugen med speciella filter. Andra användningsområden kan till exempel vara att suga fram rör och ledningar, där det av olika anledningar anses farligt att gräva.

Torrsugning kan också med fördel användas vid förflyttning av bland annat sand, grus, isolering och en rad andra material. Man suger helt enkelt upp det material man vill förflytta och blåser sedan ut det där man ska ha det. Exempelvis om man ska byta singel på ett tak eller lägga ny isolering på en vind.

En torrsugning kan liknas vid en jättelik dammsugare. Man suger helt enkelt upp det material man vill avlägsna. Till exempel ifrån en vind, ett bjälklag eller byggarbetsplatser där isolering, spån och betongrester med fördel kan sugas upp.

Vad är skillnaden mellan torrsugning och vakuumsugning?

Till skillnad från vår vakuumsugning, används torrsugning företrädelsevis i hanteringen av torra material. Men i likhet med vakuumsugning kan torrsugningen hantera stora volymer och man får ett snabbt resultat.

Eftersom vi ständigt arbetar med miljön i fokus är även våra sugfordon miljövänliga och uppfyller de krav som ställs i branschen. De eventuella störningar som kan upplevas från en torrsugning är bullernivån. Men vi jobbar ständigt med att förbättra alla delar i vår verksamhet för att ligga i framkant och leverera bästa möjliga arbete för både dig som kund och för miljön.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!