Leverans av vatten

Vatten är något som de flesta av oss tar för givet. Men vad händer om ditt vatten tar slut? Vi kan ordna med din leverans av vatten, oavsett om du ska dricka det eller bada i det.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vi fixar din leverans av vatten

Vatten är en av grundstenarna till livet här på jorden. I Sverige har tillgången på vatten aldrig varit något problem och många av oss tänker sällan på var vattnet kommer ifrån och ser det som en outsinlig källa som bara finns där. Men ibland händer det saker som begränsar vår tillgång på vatten. Ett brott på en vattenledning, eller att brunnen i sommarstugan torkat. Då kan en vattenleverans vara lösningen.

Om en läcka uppstått på kommunala vattenledningar brukar kommunen ordna med leverans av vatten. Men om du befinner dig utanför det kommunala ledningsnätet behöver du själv ordna vattentillgången.

Med våra stora tankbilar kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig med påfyllning av vatten i din brunn på landet eller om du vill köpa vatten till poolen.

Att tänka på vid egen brunn

Du som har enskilt vatten behöver vara extra vaksam på vattnets kvalitet. Kontrollera att brunnen är tät. En otät brunn kan släppa in ytvatten, sniglar, möss och andra ovälkomna saker som kan göra att vattnet blir otjänligt och därmed utgör en hälsofara.

Om du misstänker att ditt vatten på något sätt blivit kontaminerat bör du snarast beställa en provtagning på vattnet. I värsta fall behöver du sanera din brunn och det är en process som vi kan utföra. Med en leverans av vatten kan vi tillgodose ditt tillfälliga behov.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!