Leverans av vatten

Vatten är något som de flesta av oss tar för givet. Men vad händer om ditt vatten tar slut? Hos oss kan du beställa vatten till pool och vi ordnar alltid snabbt och effektivt med din leverans av vatten, oavsett om du ska dricka det eller bada i det.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vi fixar din leverans av vatten

Ibland händer det saker som begränsar tillgången på vatten, exempelvis ett brott på en vattenledning eller att brunnen i sommarstugan torkat. Om läckor uppstår på kommunala vattenledningar brukar kommunen ordna med vattenleveransen, men om du befinner dig utanför det kommunala ledningsnätet behöver du själv ordna vattentillgången. Då kan en vattenleverans vara lösningen för att få snabb och tillfällig tillgång.

 

Beställa vatten till pool

Lagom till sommaren är det dags att beställa vatten till poolen. Hos oss kan du enkelt boka snabb och smidig vattenleverans till pool, oavsett hur mycket vatten du behöver. Våra rymliga tankbilar kan hantera stora volymer och kommer direkt hem till dig vid leveransen. Genom att fylla poolen med tankbil blir den snabbt och enkelt redo för sommarens alla bad. Vi rekommenderar att du gör din beställning av vatten till pool i god tid, då det under högsäsong är många som vill fylla sina pooler samtidigt.

Med våra stora tankbilar kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig med påfyllning av vatten i din brunn på landet eller om du vill köpa vatten till poolen.

Tänk på detta om du har egen brunn

Du som har enskilt vatten behöver vara extra vaksam på vattnets kvalitet. Genom att kontrollera att brunnen är tät förhindrar du att ovälkomna ting som ytvatten, sniglar och möss hittar in och gör ditt vatten otjänligt eller till och med hälsofarligt.

Om du efter provtagning upptäcker att ditt vatten blivit kontaminerat kan du behöva sanera brunnen. Vi på Miljövision erbjuder både sanering av brunn och leverans av vatten för tillfälliga behov.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!