Slamsugning & spolning

Förr eller senare händer det. Avloppsvattnet stiger ur golvbrunnarna och ditt golv förvandlas till en illa skött badanläggning och fuktskadorna knackar på dörren. Med vår slamsugning och spolning kan du enkelt förebygga översvämningar och skador.

08-570 300 14

Vi löser dina problem

Vår kompetenta personal har mångårig erfarenhet av både slamsugning och spolning. Vi har kunskapen att hjälpa dig med att lösa dina problem och utmaningar. Med våra fullutrustade sug- och spolbilar klarar vi alla uppdrag och underlättar din skötsel av ditt avloppssystem.

Få hjälp med slamsugning och spolning dygnet runt

Om olyckan skulle vara framme och du skulle vara i akut behov av hjälp kan du nå oss när som helst på dygnet. Vår dygnet-runt-jour hjälper dig med allt ditt avloppssystem kan tänkas behöva och vi kan snabbt vara på plats för en akut slamsugning eller spolning av dina rör.
Vi tar hand om ditt avfall på ett säkert och miljövänligt sätt, då vi alltid jobbar med stort miljöfokus och ser till att lämna minsta möjliga miljöpåverkan.
Oavsett om du behöver en slamsugning eller om dina rör behöver en spolning är vi rätt val för dig. Vi jobbar utifrån dina behov.

Förebygg skador med slamsugning och spolning

Det finns mycket som kan gå fel i ett avloppssystem som är allt annat än inbjudande och som dessutom kan vara skadligt för din hälsa. Vi kan hjälpa dig att hålla din anläggning i god kondition, så att du slipper otrevliga överraskningar.

För att hålla din anläggning i trim kan det vara bra att föregå problemen genom att underhålla dina rör och brunnar i förebyggande syfte. Ta reda på hur ofta din anläggning kräver underhåll och beställ en spolning av dina rör, en slamsugning av din brunn eller din septiktank. Låt sedan oss utföra jobbet. Med ett väl planerat underhållsschema kommer ditt avlopp att hålla längre. Fråga oss om vad som gäller för just din anläggning.

08-570 300 14 Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!