Om Miljövision

Sedan starten av Miljövision 1996 har vi utvecklat företaget till ett serviceföretag med hög leverans av kvalificerade tjänster inom slamsugning och högtrycksspolning. Vi är stolta över att kunna leverera hög kunskap och kompetens till våra kunder.

08-570 300 14

Tillväxten och utvecklingen inom företaget har varit väldigt stark under dessa år. Vi är idag nischade inom renhållningssektorn där vi har slamsugning och högtrycksspolning som vår främsta speciallitet.

Vi har idag 21 st enheter inom slamsugning,högtrycksspolning och tanksläp med de senaste miljökraven som jobbar mot alla målgrupper i samhället kommun,landsting,statliga verk, företag av alla storlekar, brf föreningar, privatpersoner mm.

Idag är vi 27 st medarbetare och vi växer i takt med att vi hittar nya medarbetare som delar våra värderingar,tar ansvar och har den drivkraft som krävs för att överträffa den servicenivå våra kunder förväntar sig.

Med min idrottsbakgrund och med många kända idrottsledare som gjort intryck på mitt ledarskap bygger vi en verksamhet med människan i centrum och ser våra olikheter som en styrka. Att bygga lag och att leverera resultat gemensamt är fantastiskt roligt.

Kompetensutveckling och att hela tiden arbeta mot ständiga förbättringar leder oss fram mot nya målsättningar.

Per Göransson

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!