Högtrycksspolning för avlopp och brunnar

Förr eller senare blir alla rör igentäppta. Med en högtrycksspolning blir rören rena och fina med minimal miljöpåverkan.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vad är högtrycksspolning?

Högtrycksspolning är precis vad det låter som. En kraftig vattenstråle som under högt tryck spolar rent till exempel ett avloppsrör eller en brunn. Det är också det snabbaste och enklaste sättet att få rent i dina stammar och ledningar.

Miljövänligt och billigt

En av de stora fördelarna med att använda sig av högtrycksspolning är att man enbart använder sig av vatten. Inga kemikalier eller andra miljöpåverkande ämnen behövs. Det gör att påverkan på miljön i det närmaste är obefintlig.

Resultatet av en högtrycksspolning blir en bättre genomströmning i rörsystemet, vilket i sin tur leder till att rörens livslängd förlängs avsevärt. Dessutom sparar du en hel del pengar om dina rör hålls rena och fria. Alla rör är olika och tål olika mycket. När du beställer av oss, kan du vara säker på att vi använder rätt utrustning för just dina rör. Vi ser till att spola dina rör med rätt utrustning och med rätt tryck så att de inte skadas eller går sönder.

En högtrycksspolning funkar i alla lägen

Högtrycksspolning används vanligtvis när rören redan blivit igensatta och man snabbt behöver göra rent dem. Men det betyder inte att en högtrycksbehandling inte går att använda i förebyggande syfte. Denna propplösande metod går alldeles utmärkt att använda även i det fortlöpande underhållet av avloppssystemet. Det är dessutom ett bra och förhållandevis billigt sätt att slippa översvämningar och dyra försäkringsärenden.

Eftersom ett stopp i avloppet oftast kommer som en överraskning, kan du alltid via vår dygnet-runt-jour få snabbt den hjälp du behöver, närhelst du behöver den.

Det går att använda högtrycksspolning på de flesta typer av rör. Fråga gärna oss hur vi kan hjälpa dig. Med vår erfarenhet, kunskap och kompetens, hjälper vi dig att hitta rätt metod för att hålla dina rör rena och fria.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!