Unna dina rör en underhållsspolning

Allt som oftast är det akuta rörproblem som vi får ta tag i. Men genom att beställa en underhållsspolning av oss ger du dina rör ett längre liv.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Fördelar med underhållsspolning

Förhindrar översvämningar

Förhindrar vattenskador

Höjer värdet på din fastighet

Kontakta oss för en underhållspolning!

08-570 300 14

Ge dina rör en ärlig chans med underhållsspolning

Paradoxalt nog bidrar även dagens snålspolande munstycken i kök och dusch och snålspolande toaletter till att täppa igen rörsystemen. Vattenflödet i rören är helt enkelt mindre och på så vis blir rören igenslammade. Man skulle kunna säga att många rör idag är överdimensionerade i förhållande till vattenflödet. När ett stopp uppstår beror det oftast alltså inte på att rören är utslitna utan på ett eftersatt underhåll. Men med en underhållsspolning förhindrar du att rören täpps igen i förtid.

Om du tänker på allt som spolas och sköljs ner i dina rör så kommer du förmodligen komma fram till att det är dags för en underhållsspolning.

Underhållsspolning – rörens tusenmilaservice

I köket hamnar små matrester, oljor och andra fetter i diskhon. På badrummet åker hårstrån, hudavlagringar och kemikalier från våra hygienprodukter ner i golvbrunnen. Och i toaletten försvinner både avföring och papper. Dina rör ska med andra ord stå ut med mycket. För att förebygga problem och förhindra översvämningar och vattenskador kan det därför vara en mycket god idé att ge dina rör en underhållsspolning. Det reducerar förekomsten av oönskade saker i dina rör och håller dem hela och rena.

En underhållsspolning höjer värdet

Ett väl underhållet rörsystem kan dessutom höja värdet på din fastighet vid en eventuell försäljning. En av de vanligaste frågorna vid en husvisning är ”är stammarna bytta?”. Om du då kan visa upp dokumentation på en regelbunden underhållsspolning, kommer du förmodligen inte ha några problem med att sälja din fastighet.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!