Smidig och prisvärd flytt av grus och andra material

Hur löser du transporten av stora volymer grus, sand eller singel? Med våra kraftiga sugbilar kan vi hjälpa dig med din materialförflyttning.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Låt oss ta hand om din materialförflyttning

Effektivt

Skonsamt

Miljövänligt

Tveka inte på att kontakta oss för en smidig förflyttning av diverse material

08-570 300 14

Materialförflyttning med sugbil

Att använda våra sugbilar till materialförflyttning är ett effektivt sätt att flytta stora mängder material från en plats till en annan. Rent praktiskt fungerar det så att vi suger upp det som ska flyttas, sedan transporterar vi det till den plats som det ska förflyttas till och sprutar ut det. På så sätt skapar vi en transportkedja som är snabb och i många fall prisvärd.

Det gör inte bara transportprocessen smidigare utan även läggningen av det material som förflyttas blir lätt, eftersom vi blåser ut det direkt på den plats där det ska vara. Vår materialförflyttning kan med fördel användas om du till exempel ska lägga singel i en källare.

Glöm kostsamma grävmaskiner och klumpiga hjullastare. Vi löser din materialförflyttning på ett snabbt, smidigt och prisvärt sätt.

Alla vinner med vår materialförflyttning

Materialförflyttning med sugbil är också ett sätt att minska tunga lyft. Det innebär i förlängningen att personalen håller sig friskare och slipper dras med onda ryggar och långa sjukskrivningar som följd. Det är helt enkelt en win-win-situation för alla inblandade parter.

Fler fördelar med denna typ av materialförflyttning är bland annat att spillet minskar och därmed dammspridning som i sin tur kan orsaka besvär för både personal och miljö. Hela processen blir ett slutet system som effektivt och skonsamt förflyttar ditt material på bästa tänkbara sätt.

En stor bonus är att denna form av materialförflyttning är skonsammare mot miljön och plånboken eftersom färre aktörer är inblandade. Vi tar hand om hela förflyttningen, från början till slut.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!