Ta reda på dina rörs status med en rörinspektion

Många av oss går till läkaren hyfsat regelbundet för att göra en hälsokontroll. Och en regelbunden hälsokontroll är just vad dina rör behöver. Se därför till att då och då beställa en rörinspektion.

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vilken typ av rörinspektion vill du ha?

• Felsökning
Vid en felsökande rörinspektion kontrolleras vad som orsakat ett stopp, eller om rören har några andra skador som gör att de inte fungerar som de ska. Därefter kan man vidta rätt åtgärd för att bli av med problemet.
• Konditionsbesiktning
En konditionsbesiktigande rörinspektion innebär att man tar reda på rörens status innan till exempel en renovering eller en ombyggnad. Man kan enkelt se om något rör börjar bli slitet och måste bytas ut för att renoveringen ska bli lyckad.
• Funktionsbesiktning
För att ta reda på dina rörs hälsa och kondition gör vi en så kallad funktionsbesiktning. Denna typ av rörinspektion kan liknas vid en hälsokontroll eller en besiktning av bilen. En funktionsbesiktning kan alltså vara bra att göra med hyfsat jämna intervaller för att föregripa de problem som kan uppstå i ett rörsystem.
• Slutbesiktning
Slutbesiktningen är en rörinspektion som man oftast gör i samband med nybyggen, men också efter att man renoverat sitt avlopp. Rören filmas för att helt enkelt se till att de klarar uppgiften och att det inte är några produktionsfel eller andra skador som kan orsaka problem längre fram.

En rörinspektion ger dig en bra uppfattning om hur dina rör mår och du kan tillsammans med oss lätt avgöra om det är dags för eventuella åtgärder för att motverka stopp och läckage.
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!