Uthyrning av vattentankar

Om du är i tillfälligt behov av vatten så har vi lösningen för dig. Vi hyr ut vattentankar till privatpersoner och företag i Stockholm. Att hyra en vattentank är en bra och flexibel lösning vid tillfälliga projekt eller oförutsedda händelser. Vi kan leverera vattentankar i olika storlekar beroende av hur mycket vatten du behöver. 

08-570 300 14
Ikon av en lastbil

Kapacitet och tillgänglihet

Vi är flexibla och snabbt på plats

competens icon

Kompetens

Vi har stor kunskap och erfarenhet

Löv-ikon

Hållbarhet

Vi värnar om miljön

Vi har vattentankar för alla tillfällen

Det är egentligen inte förrän du plötsligt står där utan vatten som du inser hur beroende du är av att vattentillförseln fungerar som den ska. Men ibland behöver vi lite hjälp för att få vardagen att fungera. Hos oss kan du hyra vattentankar för att tillgodose ditt behov av vatten på såväl byggarbetsplatser som andra entreprenader.

Vi har olika storlekar på våra vattentankar beroende av hur stor vattenmängd du behöver just nu. Du kan hyra enstaka vattentankar på 1m3, vi har även vattencontainrar på 5m3 för uthyrning samt vattenflak på 7-12m3. Vattentankarna kan du hämta på plats hos oss eller så kan vi ordna med utkörning om du hellre önskar det.

Oavsett om du renoverar eller om din brunn i sommarstugan inte går att använda så kan du hyra vattentankar av oss. Vi ser till att säkra ditt behov av rent och fräscht vatten.

Våra vattentankar är inte bara en utmärkt lösning för dig som renoverar hemma eller på kontoret. Att hyra vattentankar är ett alldeles utmärkt sätt till exempelvis en byggarbetsplats eller en utomhusfestival. Både för att dricka och för att kunna hålla en bra hygien.

Hur löser du tillgången till vatten om du inte har tillgång till kommunalt vatten? Vi har vattentankar för uthyrning för de flesta tillfällen.

Hyr dina vattentankar av oss

Om ditt vatten skulle ta slut kan vi även ordna med påfyllning av vatten, så att du kan fortsätta att leva så normalt som möjligt. Med våra tankbilar kan vi frakta stora mängder vatten och snabbt vara på plats om det skulle behövas. Kontakta gärna oss för mer information om våra vattentankar och övriga tjänster. Tack vare vår dygnet-runt-jour kan du nå oss när som helst, var som helst.

Du kan även hyra en av våra avloppstankar. På så sätt kan du skaffa dig både rent vatten och ett fungerande avlopp under hela tiden som din renovering eller ditt byggprojekt pågår. Vi har både avlopps- och vattentankar som motsvarar dina krav på ett tillfälligt VA-system.

08-570 300 14
Har du frågor eller funderingar?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till!